IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

BOHEMIAN LUXE

Hij is er weer; de Indian Summer – de nazomer met frissere temperaturen, maar ook zonnige periodes die je weer even helemaal aan de zomer doen denken. Daar horen niet alleen gelaagde looks bij, maar ook felle kleuren en opvallende prints. Monturen in herfsttinten en voorzien van grafische patronen vragen erom om gedragen te worden in het gouden herfstlicht en gecombineerd te worden met warme natuurlijke aardetinten; een pure Bohemian vibe!

ROBERTA

ROBERTA

Met haar helderroze kleur past ROBERTA perfect in het kleurrijke herfstlandschap. ROBERTA laat haar prachtige middelste lagen zien en dat maakt haar extreem cool!

SHOP NOW

In plaats van ontspannen hippie-silhouetten verrassen wij deze nazomer met onze COOL & EASY-frames voorzien van gestructureerde vormen, dramatische patronen en colour blocking in felle kleuren. Deze spannende draai aan de Bohemian trend brengt een frisse wind in onze herfstgarderobe en is super eenvoudig te combineren: gegarandeerd een luxe start van het gouden seizoen!

ROBERTA

ROBERTA

Colour blocking in gedempte paarse tinten benadrukken de delicate vorm van ROBERTA. Het smokey paars aan de binnenkant geeft dit vrouwelijke frame tevens een cool en opvallend contrast. Combineer ROBERTA met opvallende prints en patronen voor stijlvolle easy Indian Summer looks!

SHOP NOW
ROSALBA

ROSALBA

De statement-bril van onze COOL & EASY collectie is zonder twijfel ROSALBA - in deze blikvanger spelen we met speciaal geperst Havana in verschillende tinten roze en grijs. Donkere glazen en verfijnde metalen elementen maken deze luxe zonnebril helemaal compleet.

SHOP NOW
COLT

COLT

Kan het nog cooler? Zijn rechte vorm in gedempt rood en colour blocking tempels in beige en grijs maken COLT tot een echte cool & easy winnaar!

SHOP NOW
JOCELIN

JOCELIN

Op zoek naar iets speciaals? Maak kennis met JOSCELIN! De kleuren van JOSCELIN zijn uniek, speciaal en met zorg geselecteerd. Als kers op de taart zijn deze kleuren helemaal volgens de laatste kleurtrends. Laat jezelf van je beste kant zien en draag JOSCELIN!

SHOP NOW
Naar collectie