IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

VOEL DE KRACHT VAN DE NATUUR!

De schoonheid, diversiteit en de kracht van de natuur vormen de rijke inspiratie voor onze nieuwe collectie: DUBAI. De nieuwe lente looks worden gekenmerkt door natuurlijk kleuren en opvallende patronen.

LILLY

LILLY

Ons elegante damesmodel LILLY geeft je een bijzondere natuurlijke uitstraling. Deze kunstmatige eikenhouten montuur heeft een speciale oppervlakte behandeling ondergaan om echt die fijne hout look en feel te krijgen. Voorzien van metalen tempels, ontstaat er de ultieme combinatie tussen luxe en natuur.

SHOP NOW

De DUBAI collectie geeft een rijk en luxueus gevoel door de bijzondere combinaties van acetaat en metaal. We vertalen onze inspiratie uit Moeder Natuur in de vorm van kunstmatige hoorns van dieren, havana en hout look-a-likes om het ultieme warme, luxe en natuurlijke gevoel te creëren. Bereid je voor op de zomer! Voel de woestijn, voel de bomen, voel de dieren, voel de luxe, voel DUBAI!!

EMMA

EMMA

EMMA is gemaakt van spannend hoorn look-a-like acetaat. Vanwege haar vorm en materiaal is EMMA een echte IT-bril en perfect voor zowel casual als zakelijke looks.

SHOP NOW
ITALIA

ITALIA

ITALIA heeft een zeer uitgesproken vorm dankzij het buitengewone extra metalen detail aan de bovenkant. Dit bijzondere stuk eyewear behoort in de garderobe van iedereen die echt iets anders wil dan anderen. ITALIA komt in twee kleuren: klassiek zwart en nude roze met roze spiegelglazen om het rijke en bijzondere gevoel van de bril nog meer te benadrukken.

SHOP NOW
CESAR

CESAR

Ons herenmodel CESAR in diep zwart met zilveren details heeft een zeer stijlvol uiterlijk, een perfect ontwerp en maximaal draagcomfort - dat is CESAR.

SHOP NOW
RAIMOND

RAIMOND

Dit herenmodel is een echte all-rounder. Een ideaal montuur dat elke lente look helemaal tot in de puntjes afmaakt.

SHOP NOW
ESCLADOS

ESCLADOS

ESCLADOS is een luxe, mannelijke must-have. De perfecte zonnebril voor mannen die niet bang zijn om zich te onderscheiden van de massa. ESCLADOS komt in twee kleuren: klassiek zwart en in een levendige mysterieuze diepblauwe kleur; geïnspireerd op de hoorns van dieren, voor dat ultieme natuur gevoel.

SHOP NOW
Naar collectie

Damesbrillen

Gratis uitproberen

Herenbrillen

Gratis uitproberen