IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

VOEL DE LENTE

De lente is eindelijk echt hier! De wereld om ons heen kleurt langzaamaan weer groen en overal ontkiemen prachtige bloemen in levendige kleuren. Dit frisse, zonnige, maar bovenal vrolijke gevoel inspireert ons om de jaarlijks terugkerende bloemenprint opnieuw uit te vinden door middel van een opgewekte, fleurige nieuwe collectie: FLOWERS.

ELAINE

ELAINE

Voor elke gebeurtenis of gelegenheid in jouw drukke agenda, zal dit montuur ervoor zorgen dat je je direct verzorgd voelt. De effen kleur in combinatie met het floral gevoel werken in perfecte harmonie samen aan een elegante en feminiene look.

SHOP NOW

We inspireren je met de schoonheid van Moeder Natuur met monturen voorzien van een groot floral gevoel die er dit seizoen uitspringen als de ultieme lente look. Onze nieuwe collectie FLOWERS speelt met bloempatronen en verrassende contrasten, resulterend in een kleurrijk boeket van monturen om jouw voorjaarsoutfits perfect mee aan te vullen.

ELAINE

ELAINE

Dit bijzondere kleurenspel tussen krachtig geel en transparant bruin, zorgt ervoor dat je stijlvol de lente doorbrengt.

SHOP NOW
FLEURETTE

FLEURETTE

We weten hoeveel je van bloemen houdt! Daarom hebben we dit montuur voorzien van een complete bloementuin. De bloemenprint is ons eigen design, omdat we vinden dat je wel wat extra’s verdient!

SHOP NOW
EUDON

EUDON

Nachtbrakers opgepast! EUDON in de diep kleur Midnight Blue is de perfecte metgezel voor zwoele voorjaarsavonden.

SHOP NOW
BRIAN

BRIAN

Een tijdloos model als BRIAN is het investeren waard. De combinatie tussen de twee gelamineerde delen geven BRIAN een elegante look en complementeert daarmee elke outfit.

SHOP NOW
FLORENTIN

FLORENTIN

FILIMOR is de grote broer van de bril FLORENTIN. Deze zonnebrillen zijn voorzien van een donkerblauwe effen buitenkant en gele spiegelglazen. De binnenkant van het montuur is compleet voorzien van originele palmbladeren print en zorgen daarmee voor een bijzonder speels effect. FILIMOR/FLORENTIN geeft je de perfecte look voor warme zomerse dagen.

SHOP NOW
Naar collectie