IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

We zijn in een paarse bui!

Of het nu krachtig aubergine, mysterieus pruim of romantisch lila is - opvallende paarse en violette tinten zorgen voor een instant goed humeur en voor vrolijke variatie in onze lente en zomer garderobe van dit jaar. In combinatie met tegengestelde texturen, gewaagde kleurcombinaties en uitgesproken vormen verheugen we ons, met deze trendkleur, op warmere tijden.

LILO

LILO

LILO valt meteen op met haar all-over paarse look. Sterk mysterieus pruim-paars en delicaat mauve creëren samen een spannende alledaagse look.

SHOP NOW

En of je nu kiest voor subtiele details of voor een all-over look – de monturen uit onze CLEAN CHIC collectie brengen een vleugje frisheid aan je gezicht en geeft daarmee elke outfit een charmante uitstraling. Van elegant tot uitgesproken tot casual en alles daartussen, alles is mogelijk! Gecombineerd met warme beige nuances of felle kleuren zoals rood en blauw, ontstaan er spannende combinaties die alles behalve somber zijn.

VICTORIA

VICTORIA

VICTORIA in donkerpaars is speels en geeft daarmee de winterblues geen schijn van kans.

SHOP NOW
JACKI

JACKI

JACKY in rijk pruim-paars met magenta tempeltips heeft een extravagante sixties shape en is daarmee een echte opvallende eyecatcher!

SHOP NOW
MICK

MICK

MICK's opvallende violet matcht uitstekend met zachte bruintinten en warm beige. Zijn krachtige kleur geeft elke outfit een vleugje drama.

SHOP NOW
Naar collectie