IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

SEASON OF CONTRASTS

Het startsignaal voor het koude seizoen is gegeven! We hullen onszelf in warme truien en rijke herfstkleuren. Oversized en gelaagde looks maken deel uit van ons dagelijkse uniform. Kortom, dit is het perfecte moment om je herfstgarderobe te upgraden met opvallende brillen.

MILANA

MILANA

Een echte alleskunner! De matbruine voorkant en het draadwerk van MILANA passen bij elke herfstoutfit.

SHOP NOW

Onze Shiny meets Mat monturen spelen met contrasterende structuren en monochrome kleurcombinaties. Zo worden metalen details gecombineerd met acetaat en matte frames gaan stralen door de toevoeging van shiny finesses. Zo vormen koele elementen een interessant spanningsveld met warme natuurlijke tonen. Dit resulteert in luxe combinaties die iedereen betoveren.

BEATRIX

BEATRIX

De combinatie van warm lichtbruin acetaat met gouden metalen details van BEATRIX vormt de perfecte luxe bril voor uw dagelijkse en zakelijke look.

SHOP NOW
CLEMENT

CLEMENT

We hebben onze bestseller CLEMENT een nieuwe look gegeven voor deze herfst: compleet in rijke olijftonen en trendy hoogglanzende elementen is en blijft CLEMENT een van onze grote favorieten.

SHOP NOW
CLEMENT

CLEMENT

Luxe en opvallend, dat is de transparante donkerblauwe look van QUINTON in een notendop.

SHOP NOW
RAFFAELA

RAFFAELA

Ons elegante herenmodel RAFFAELA valt op in mat grijs met glimmende gunmetal poten en neusbrug. Een stijlvolle uitstraling is gegarandeerd met deze zonnebril.

SHOP NOW
Naar collectie