Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

We love to accessorize – with glasses!

Open je ogen! Een bril is de kers op de taart voor elke outfit!
Het bijzondere hoogtepunt dat jouw individuele stijl onderstreept en elke look heel gemakkelijk dat persoonlijke tintje geeft. Van elegant en subtiel, speels en uitgesproken, tot supercool en relaxed – alles mag; wat jij wilt en jou een goed gevoel geeft!

De tijd dat een bril saai was, is definitief voorbij: Metalen brillen en modellen van acetaat sieren onze gezichten. Met verrassende details, glinsterende elementen en felle kleuren worden dit echte statement-accessoires. Wie de voorkeur geeft aan wat rustiger, die kiest voor klassieke vormen en natuurlijke kleuren, die door verfijnde details juist een elegante klassieke look creëren.

Stel geen grenzen aan je creativiteit! Wees dapper en speel met je look! Laat de wereld jouw persoonlijkheid zien en vier jouw eigen individuele stijl met een nieuwe bril!
Wees #WayMoreYou!

Elegant gestyled de avond beginnen? Een nieuwe elegante bril in zwarte, gouden, rode en blauwe tinten maken een duidelijk statement en maken jouw classy look perfect af. Transparant acetaat, waardoor de metalen inleg in de slapen zichtbaar wordt, maar ook interessant Havana zorgt voor die extra elegante touch. Discrete metalen elementen geven deze monturen ook nog eens een luxe afwerking.

Voor een gezellige dag thuis of een ontspannen afspraak met vrienden mag je favoriete accessoire niet ontbreken. Onze relaxte monturen zijn heel erg makkelijk te combineren en zijn daardoor echte alledaagse helden. Metaal en acetaat onderstrepen de stijl met klassieke vormen in natuurlijke kleuren zoals bruin en warme, rode tinten.

Probeer eens iets nieuws, neem jezelf niet al te serieus en doe eens gek: dat is precies waar een speelse bril perfect voor is. Opvallende vormen en ongebruikelijke details, maar ook metallic en glitter - deze grappige monturen brengen een echte wow-factor met zich mee.