Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

eyes & more, De Andere Opticien

eyes + more biedt je een unieke kans om als zelfstandige een winkel in de optiekbranche uit te baten. Het is een succesvol en snelgroeiend concept dat de afgelopen jaren sterk gegroeid is.
Je maakt deel uit van een internationaal retail netwerk, eigendom van een financieel sterke groep en je ontvangt vanaf het begin een uitgebreide ondersteuning voor elke fase van de samenwerking.

Jouw Voordelen

 • 18 winkels in België, meer dan 200 winkels in Europa
 • Een snelgroeiend retailconcept en aantoonbare successen
 • Geen opstartkosten, franchise fee of marketing fee
 • Uniek concept met één vaste prijs voor alle brillen
 • Toplocaties in high streets en shoppingcentra
 • Professioneel advies en ondersteuning vanuit HQ voor marketing, winkelinrichting en processen
 • Uitgebreide trendy brillen collecties Groeiperspectieven door multi-shop
 • Trendy Brillenmode

  Wij zijn meer dan een optiekketen. Wij zijn een modebedrijf en houden altijd de nieuwste trends en brillenmode bij. Want voor ons is een bril meer dan een visueel hulpmiddel. Het is een fashion statement waarmee we elke dag onze individuele stijl benadrukken.
  Voor elke stijl, hebben wij het juiste model, of het nu elegant, trendy of fancy is.
  Oogmeting of trendadvies, een zonnebril of multifocale glazen, wij adviseren onze klanten graag ter plaatse in één van onze stores.

  Winkelconcept

  Je kan de eyes + more winkels (80 à 100m2) vinden in drukbezochte winkelstraten en winkelcentra, vlakbij andere toonaangevende, aantrekkelijke modeaanbieders. De winkelinrichting is licht, eigentijds, van hoogwaardige kwaliteit en inspirerend en nodigt zo klanten uit om rond te kijken en brillen uit te proberen.

  Marketing

  Het marketingteam ondersteunt je met een compleet marketingplan via alle communicatiekanalen. De unieke omnichannel benadering zorgt voor een volledige integratie van online winkels en fysieke winkels. Visual merchandising, afbeeldingen en graphics worden opgemaakt door onze specialisten en vervolledigen de campagnes.

  Training En Personeel

  Onze medewerkers zijn de basis van ons succes. Door de brede ondersteuning hebben we de beste medewerkers voor onze winkels en blijven we samen verder ontwikkelen. Je kan rekenen op uitgebreide ondersteuning voor training en bijscholing van alle medewerkers alsook ondersteuning bij werving van nieuwe medewerkers of allerhande HR gerelateerde vragen.

  IT-Oplossing

  Onze geïntegreerde IT-oplossing dekt optimaal alle aspecten van het concept:

 • Speciaal voor eyes + more ontwikkelde software-oplossing voor alle processen in de winkel
 • Complete service inclusief installatie
 • Betrouwbare ondersteuning
 • Regelmatige updates en verdere ontwikkelingen
 • Ondersteuning In De Winkel

  Je kan rekenen op een optimale en professionele ondersteuning en advies in elke fase van onze samenwerking. Naast een ervaren regiomanager, beschik je meteen vanaf het begin over competente en ervaren contactpersonen aan uw zijde. Je mag rekenen op zakelijk advies en networking mogelijkheden met andere zelfstandige uitbaters.

  "Eyewear is fashion and an ordinary accessory to underline people’s individuality" Een bril is voor ons meer dan alleen een bril. Het is een accessoire, waarmee we iedere dag, op ieder moment, bij iedere gelegenheid, onze individuele stijl laten zien; overdag zakelijk, ‘s avonds huiselijk op de bank, sportief op vakantie of elegant bij een diner.

  Naar Wie We Oo Zoek Zijn

  Heb jij interesse om te ondernemen als zelfstandig uitbater van een eyes + more winkel?
  Ben je ondernemend en beschik je over een klantgerichte, positieve en zeer commerciële werkhouding?
  Heb je een grote passie voor mode, trends én brillen?
  Ben je enthousiast en dynamisch en werk je graag actief samen in een winkel?
  Kan je ervaring voorleggen in de retail?
  Heb je interesse in een eerlijk en langdurig partnerschap?
  Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.