Maak een afspraak om te passen in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Plan hier een afspraak met jouw eyes + more store

Wat leuk dat je hebt gekozen voor eyes + more. Maak hier heel gemakkelijk online een afspraak bij een van de stores van eyes + more. Bel naar +32 330 319 25 om telefonisch een afspraak te maken.

Icon

Aankoop nieuwe brillen

Ongeveer 20 Minuten

Heb je geen (nieuwe) oogmeting nodig? Kies dan voor deze optie. Maak per persoon een afspraak.

Maak een afspraak
Icon

Ophalen bril(len)

Ongeveer 20 minuten

Wanneer je voor al je brillen een bevestigingsmail hebt ontvangen kun je een afspraak maken voor het ophalen van je brillen.

Maak een afspraak

Icon

Oogmeting & aankoop nieuwe brillen*

Ongeveer 40 minuten

Wil je een oogmeting en nieuwe brillen kopen? Kies dan voor deze optie. Maak per persoon een afspraak.

*Minimumleeftijd 18 jaar. 

Maak een afspraak
Icon

Service en reparatie

Ongeveer 20 minuten

Kies deze optie wanneer er onverhoopt iets mis is gegaan met je bril.

Maak een afspraak

Afspraak aanpassen

Een afspraak maak je eenvoudig online, zo voorkom je een wachtrij. Wil je een afspraak aanpassen? Dat kan via je eyes + more account. Extra handig als je bijvoorbeeld verkoudheidsklachten hebt. Dan zien we je gewoon een andere keer!

Gratis oogmeting

Het is een veelgestelde vraag: zijn er kosten aan een oogmeting verbonden? Als je via onze afspraken pagina een afspraak maakt, dan zijn er geen kosten aan de oogmeting verbonden. Bovendien is deze gratis oogmeting geheel vrijblijvend en verplicht het je tot niets. Wil je niet direct na je oogmeting een nieuwe bril aanschaffen? Neem dan gerust de tijd om er nog eens rustig over na te denken.