Actuele aanbiedingen bij eyes +more

AANBIEDINGEN BIJ EYES + MORE

Verzeker u van de beste deals via onze lopende promoties.

Alle actuele aanbiedingen in één oogopslag.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte zijn van actuele acties en aanbiedingen? Het is gemakkelijk: blijf op de hoogte en schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief. Zo krijgt u gegarandeerd tijdig uw prijsvoordelen.

KRIJG DE 3E BRIL GRATIS!

Club More leden opgelet! Wij bieden u de perfecte gelegenheid om jouw brillencollectie uit te breiden. Bij aankoop van 3 brillen krijg je de derde bril gratis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril voor werk, lezen of een zonnebril op sterkte, laat je inspireren door onze ruime keuze aan stijlvolle en functionele brillen.

Als clublid krijgt je 3 paar enkelvoudige brillen voor slechts € 219 of 3 paar multifocaal voor slechts € 499 en voeg je nieuwe favorieten toe aan jouw brillencollectie. Bezoek ons in een store naar keuze en stel jouw individuele brillenpakket samen.

ONKLOPBARE PRIJZEN BIJ DE CLUB MORE DEALS

Eyes + more maakt komaf met keuzestress. Kom tijdens de Super Sale grasduinen in ons assortiment, en schaf al je nieuwe lievelingsbrillen aan. Bespaar € 10 extra per enkelvoudige bril en zelfs € 20 extra per multifocale bril. Op zoek naar een nieuwe bril voor je werk, een leesbril of een zonnebril op sterkte? Onze medewerkers geven met plezier advies. Zo versier je steevast het ideale model.

Mis onze Super Sale niet en tik je nieuwe bril op de kop. Maak nu een afspraak in een store naar keuze en profiteer van deze aanbieding.

Profiteer van exclusieve club more voordelen

Profiteer van exclusieve club more voordelen

Profiteer als vip van exclusieve voordelen en speciale aanbiedingen

Mis nooit meer geweldige voordelen en speciale aanbiedingen. Neem bij elke nieuwe bril gratis een zipper case mee naar huis. En weet altijd als eerste alles over de nieuwste collecties en trends.