Banner Image

2+2 om te delen!

4 all-inclusive brillen voor de prijs van 29.11, tot en met 26.12.22!

Exclusieve aanbieding, korte tijd geldig!

Mis deze exclusieve aanbieding niet! In de volgende winkels van eyes + more kun je nu 4 enkelvoudige brillen voor slechts € 299 en 4 multifocale brillen voor slechts € 599 delen met maximaal 2 personen*! Wat helemaal top is: het montuur en de premium glazen zijn al bij de prijs inbegrepen. Inclusief superontspiegeling, hardingslaag, lotuseffect en op aanvraag zelfs getinte glazen, meekleurende glazen en een blauwfilter.

Onze teams in de winkels helpen je graag je nieuwe bril te kiezen en samen te stellen. Je kunt ter plaatse ook een gratis oogtest doen om je sterkte te laten meten of controleren. Maak een gratis afspraak bij een deelnemende winkel bij jou in de buurt om het aanbod niet te missen:

* De vermelde prijzen zijn geldig bij aankoop van vier brillen op sterkte door twee personen. De getoonde prijs geldt vanaf 29 november 2022 tot en met 26 december 2022. eyes + more behoudt zich het recht voor deze aanbieding na 26 december 2022 te verlengen. De eindprijs wordt gelijk verdeeld over het totale aantal brillen. DRIIVE-sportbrillen zijn van de actie uitgesloten. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties of bonnen.

Banner Image

Kwaliteitsbrillen

Voor de ogen + meer kwaliteitsbelofte

Maak nu een afspraak
Banner Image

Brillencollecties

Ontdek onze designer brillen

Alle glazen