Actuele aanbiedingen bij eyes +more

AANBIEDINGEN BIJ EYES + MORE

Verzeker u van de beste deals via onze lopende promoties.

Alle actuele aanbiedingen in één oogopslag.

Wilt u als een van de eersten op de hoogte zijn van actuele acties en aanbiedingen? Het is gemakkelijk: blijf op de hoogte en schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief. Zo krijgt u gegarandeerd tijdig uw prijsvoordelen.

KRIJG DE 3E BRIL GRATIS!

Wij bieden u de perfecte gelegenheid om jouw brillencollectie uit te breiden. Bij aankoop van 3 brillen krijg je de derde bril gratis. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril voor werk, lezen of een zonnebril op sterkte, laat je inspireren door onze ruime keuze aan stijlvolle en functionele brillen.

Krijgt je 3 paar enkelvoudige brillen voor slechts € 249 of 3 paar multifocaal voor slechts € 529 en voeg je nieuwe favorieten toe aan jouw brillencollectie. Bezoek ons in een store naar keuze en stel jouw individuele brillenpakket samen.

De actie is geldig tot en met 25-02-2024 van toepassing op iedere bundel van 2 brillen. Deze actie is persoonsgebonden. De uiteindelijke prijs kan variëren voor DRIIVE sportbrillen of en model uit de THE BRANDS collectie.

Profiteer van exclusieve club more voordelen

Profiteer van exclusieve club more voordelen

Profiteer als vip van exclusieve voordelen en speciale aanbiedingen

Mis nooit meer geweldige voordelen en speciale aanbiedingen. Neem bij elke nieuwe bril gratis een zipper case mee naar huis. En weet altijd als eerste alles over de nieuwste collecties en trends.