Banner Image

FAQ - VEEELGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen over onze producten, je bestelling of over de service van eyes + more?

Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoord

Vragen, advies of hulp nodig? Het antwoord op je vraag kun je misschien wel vinden in de veelgestelde vragen.

HEB JE EEN VRAAG DIE ER NIET TUSSEN STAAT?

Neem dan contact op via een van de vele mogelijkheden

Neem contact met ons op

PRIJS

Wij vinden dat een bril geen fortuin hoeft te kosten. Daarom streven wij bij eyes + more naar een transparente éénprijsstrategie voor onze producten. Wij bieden een bril op sterkte voor één vaste prijs, namelijk: een enkelvoudige bril voor € 129,- en een multifocale bril voor € 279,-.

Bij eyes + more geldt: elke bril één vaste prijs! Daarom worden er zelfs met een hoge sterkte en hoge cilinders, geen extra kosten voor je bril in rekening gebracht.

Ook een zonnebril op sterkte krijg je bij eyes + more voor één vaste prijs van € 129,- voor een enkelvoudige zonnebril en € 279,- voor een multifocale zonnebril.

Binnen Nederland is de verzending van je brillen gratis.

Je kunt de brillen die je online wilt bestellen, betalen met een creditcard (Visa, Mastercard), PayPal of een directe overschrijving (Klarna).

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om kortingsvouchers online in te wisselen.

BRILLEN

Wij bieden in elke eyes + more store ook kinderbrillen aan. Vraag ernaar bij onze medewerkers, zij laten jou graag al onze kinderbrillen zien.

Voor onze monturen gebruiken we verschillende materialen. We gebruiken acetaat, roestvrij staal en titanium.

Een belangrijk criterium voor de kwaliteit van brilglazen is de brekingsindex. Hoe hoger deze waarde, hoe dunner het gebruikte kunststof materiaal. De dikte van jouw glazen bij eyes + more is volledig afhankelijk van je individuele sterkte en het gekozen montuur.

Wij bieden ook meekleurende glazen aan, voor dezelfde vaste lage prijs.

Een multifocale bril is een maatproduct. De glasverdeling en individuele pupilafstand en kijkhoogte door het glas zijn bepalend voor het eindproduct. Deze service kunnen wij alleen in onze stores aanbieden.

STORES

Helaas is het niet mogelijk om monturen van de ene naar de andere store te laten sturen.

Alle informatie over onze stores en bijbehorende openingstijden vind je op ons store overzicht. Hier kun je ook alle speciale openingstijden, zoals koopavonden, koopzondagen en/of feestdagen vinden.

We willen dat je 100% tevreden bent met je nieuwe bril. Wanneer deze onverhoopt toch niet aan je wensen voldoet, zullen wij deze – binnen 90 dagen na aankoopdatum – zonder mitsen of maren omruilen of het aankoopbedrag aan je terugbetalen.

We zijn bovendien overtuigd van de kwaliteit van onze brillen. Je krijgt bij eyes + more 1 jaar garantie op je nieuwe bril(len). Indien nodig bieden wij – bij gebreken te wijten aan materiaalfouten – een vervangend exemplaar of reparatie aan je bril.

SERVICE

Als je niet tevreden bent met je bril of over eyes + more in het algemeen, dan zijn wij er voor jou en lossen we dit graag samen met je op. Neem contact op met de eyes + more store waar je klant bent of stuur ons een mail naar klantenservice@eyesandmore.nl voorzien van je contactgegevens, geboortedatum en klant- en/of ordernummer en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen doen om je probleem of klacht voor je op te lossen.

Meestal ontvang je je nieuwe bril(len) binnen 2 - 3 weken na de aankoopdatum.

We maken alleen glazen voor monturen die zijn gekocht bij eyes + more, niet voor monturen van andere merken.

AFSPRAAK

Je kan voor een gratis oogmeting spontaan binnenlopen bij een van onze stores. Het kan echter voorkomen dat het druk is en er wachttijd ontstaat.

Je kan een afspraak maken voor een gratis oogmeting in een store naar keuze. Plan hier een afspraak.

HEB JE EEN VRAAG DIE ER NIET TUSSEN STAAT?

Neem dan contact op via een van de vele mogelijkheden

Neem contact met ons op