DÉ BRILLENTRENDS VAN 2023

DÉ BRILLENTRENDS VAN 2023

Deze brillen zijn dit jaar dé absolute blikvangers. All-inclusivebrillen voor een vaste prijs: enkelvoudige brillen € 119 | multifocale brillen € 269

Afspraak plannen

WELKE BRILLEN ZIJN NU IN DE MODE?

Maak je in 2023 op voor enkele gave trends. Sportieve brillen zijn mega modieus, modellen zonder montuur keren terug, en tijdloze klassiekers krijgen een te gekke nieuwe styling. 

De huidige brillentrends zijn bovendien enorm geïnspireerd op internationale tendensen in de modewereld. Bepaalde kleuren en dessins die momenteel toonaangevend zijn in de mode komen voor in onze brillencollecties van dit jaar.

DR 6 GROOTSTE BRILLENTRENDS IN 2023

ATHLEISURE BRILLEN – DE SPORTIEVE TREND VAN DIT JAAR

Athleisure is niet alleen een trend in de modewereld, maar heeft nu ook de brillensector veroverd. De term 'athleisure' is een samentrekking van de Engelse woorden 'athletic' (atletisch) en 'leisure' (vrije tijd), en omschrijft perfect deze stijl. Athleisure kledingstukken en accessoires zijn net zo comfortabel en even functioneel als sportkledij, maar ook ideaal om een echt modestatement te maken. In de brillenbranche verwijzen athleisure brillen naar sportieve designs die zowel functioneel als blits zijn.

Onze ontwerpfilosofie

Hoekig of rond, van acetaat of uit metaal – voor alle items is oversized het codewoord. Deze brillen vallen op door hun sportieve uitstraling, en zijn dit jaar echte must-haves.

Onze ontwerpfilosofie
MONTUURLOZE BRILLEN ZIJN OPNIEUW HET VAN HET

2. MONTUURLOZE BRILLEN ZIJN OPNIEUW HET VAN HET

Ook brillen zonder montuur maken dit jaar een comeback. Op de catwalk bij de grote fashionshows waren ze alomaanwezig, en nu duiken ze ook op in de mode voor alledag. Of ze nu vervaardigd zijn van licht titanium of brede veren in acetaat hebben – met deze modellen steel je steevast de show.  

Rond is het nieuwe hoekig

3. ROND IS HET NIEUWE HOEKIG

Ronde designs uit metaal of acetaat zijn tegenwoordig heel erg hip. Ze maken elke look subliem af. Echte eigentijdse hebbedingen! Vooral in doorzichtig of opvallend Havana acetaat zijn deze brillen het summum van stijl en elegantie. Een in het oog springend detail bij ronde brillen is de Windsor rand.

Transparante brillen – dé absolute toppers

4. TRANSPARANTE BRILLEN – DÈ ABSOLUTE TOPPERS

Transparante modellen vallen op het ogenblik het meest in de smaak bij brildragers. In pantostijl of vierkant, van licht acetaat in nudetinten of donkere intense nuances, eenkleurig of met contrasterende schakeringen – deze brillen passen bij elke outfit en iedere gelegenheid.

Brillen van filigraan en metaal in oudroze en olijfgroen

5. BRILLEN VAN FILIGRAAN EN METAAL IN OUDROZE EN OLIJFGROEN

Brillen van filigraan en metaal in oudroze en olijfgroen zijn vandaag het nec plus ultra. Vooral de varianten met lichtgekleurde glazen geven elke outfit extra pit.

Revival van de retrolook

6. REVIVAL VAN DE RETROLOOK

De retrolook van de jaren zeventig is terug. Extra grote brillen met een dik of extreem dun montuur in wit of zwart zijn momenteel een hype. Als zonnebril met donkere glazen zijn ze onontbeerlijk bij elke zomerse look.

CONCLUSIE

Op zoek naar een hippe bril? Dan kun je niet om deze 6 trends heen. Geweldig pluspunt: Dit jaar kom je echt altijd aan je trekken. Bovendien zijn al deze bijdetijdse pronkstukken verkrijgbaar als klassieke enkelvoudige bril, als multifocale bril en als zonnebril.

Laat je elke maand inspireren door onze collecties en vind keer op keer je droombril.

JOUW VOORDELEN BIJ EYES + MORE

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe trendy bril die helemaal afgestemd is op de laatste mode, of een tijdloze bril voor elke dag wilt scoren die perfect bij jouw persoonlijkheid en stijl past – bij eyes + more vind je een uitgebreide selectie moderne brillen van de allerhoogste kwaliteit. Graag hulp bij het kiezen van je nieuwe bril? Onze experts kijken ernaar uit je te verwelkomen in een van onze stores (meer dan 220!), en geven met plezier advies en tips. 

  • All-inclusive brillen voor een vaste prijs
  • Veredeling van de glazen en getinte glazen zonder toeslag
  • Gratis oogtest
  • 90 dagen tevredenheidsgarantie
  • Exclusieve prijsvoordelen en andere extraatjes bij club more