Banner Image

BRILLENKOORDEN

Nu alleen in onze stores!

VALOP KEUZE IN BRILLENKOORDEN BIJ EYES + MORE

De brillenkoorden van eyes + more zijn niet alleen stijlvol en praktisch, maar ook comfortabel om te dragen. Je kunt kiezen uit een selectie van elegante modellen die allemaal heel makkelijk in gebruik zijn. Of het nu gaat om metalen of kunststof koordje, draagcomfort is gegarandeerd. Dit wordt ook gewaarborgd door de siliconen lussen aan de uiteinden, die het eenvoudig maken om de brillenkoorden aan de brillenpootjes te bevestigen.

Brillenkoorden

Het voordeel voor wie een brillenkoord gebruikt is duidelijk: nooit meer op zoek naar je bril, en de bril valt niet meer per ongeluk op de grond precies wanneer dat niet zou moeten. Het is ook ideaal voor mensen die niet altijd een bril nodig hebben, maar het wel altijd bij de hand willen hebben.

Brillenkoorden

BRILLENKOORDEN - OOK HANDIG VOOR ZONNENBRILLEN

De laatste tijd zie je steeds meer brillenkoorden op zonnebrillen. Elke zonnebril moet een statement zijn waarmee we onze outfit of ons karakter onderstrepen. Een brillenkoord rondt het geheel af en weerspiegelt de huidige tijdgeest: er is nog steeds een echte trend voor zonnebrilkettingen. Ook hier zijn er geen grenzen aan de mix van materialen en kleuren. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende soorten brillenkoorden.


WELK BRILLENKOORD PAST BIJ JOU?

Zonnebrillen en brillen in het algemeen worden vaak gekocht vanwege hun chique design. Of door het gebruik van bepaalde materialen. Hetzelfde geldt voor brillenkoorden: alles kan, of het nu edelmetaal of plastic is, goud, zilver, bruin of zwart. Daarom hebben onze brillenkoorden zowel mooie materialen als edele vormen. Van brede acetaatkettingen tot superfijne gouden kettingen. Hiermee kun je jouw stijl benadrukken en verder gaan dan je bril. Wij hebben voor elk type het juiste brillenkoord.

GOUDKLEURIGE BRILLENKOORDEN

Gouden brillenkoorden zijn bijzonder populair en worden vaak gezien. Ze maken van je nieuwe zonnebril zeker een pronkstuk. Discrete gouden brillenkoorden zijn ook geschikt voor leesbrillen. Of je kunt ze gebruiken als highlight-element, bijvoorbeeld voor grijze glazen. Maar ze passen ook goed bij veel andere monturen.

Brillenkoorden

ZILVERKLEURIGE BRILLENKOORDEN

In tegenstelling tot brede krullenkettingen stralen effen zilveren brillenkettingen een nogal onopvallende noot uit. Als je je bril een edele uitstraling wilt geven, maar niet wilt overdrijven, raden wij dit type koord aan. Zilveren brillenkettingen voor een ingetogen uitstraling, een must voor bijvoorbeeld een tweede bril.

Brillenkoorden

ZWARTE BRILLENKOORDEN

Brillenkoorden zijn weer helemaal hot, en niet alleen sinds een bekende Italiaanse modefabrikant ze weer op de catwalk bracht. Vooral brede glazen zijn een garantie voor een grootse entree. Met zwarte plastic brillenkettingen heb je misschien net het accessoire gevonden waarop je hebt gewacht.

Zwarte en bruine brillenkoorden

BRUINE EN BEIGE BRILLENKOORDEN

Afhankelijk van de outfit van je garderobe kunnen lichtgekleurde brillenkettingen het hoogtepunt zijn van elke zomeroutfit. Lichte kleuren en lichte, losse stoffen zijn een perfect klankbord voor brillenkoorden in beige. Maar zelfs in het bruin draagt een brillenkoord niet minder als hij bijvoorbeeld overeenkomt met een donkere teint.

Zwarte en bruine brillenkoorden

Eén ding is zeker: net zoals we niet slechts één bril bezitten, zijn er verschillende brillenkoorden voor verschillende gelegenheden. Wij adviseren je graag bij de keuze van je brillenkoord. Je kunt ze uitproberen in onze winkels en zelf beslissen welk briltype je bent.