IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

Hoogwaardige materialen, hoogste kwaliteit

Wij zijn gepassioneerde brildragers. Daarom voldoen onze brillen aan de hoge kwaliteitseisen die wij zelf ook aan onze producten stellen: hoogwaardige materialen, zorgvuldig gepolijst, CE-keurmerk, extra kwaliteitscontrole en dit alles met ‘Niet-Goed-Geld-Terug-Garantie’. Dankzij onze kennis en expertise op het gebied van fashion en optiek, bieden wij u altijd een gecertificeerd, actueel en aantrekkelijk product. Bovendien zetten wij bij eyes + more in op hoge kennis en kunde van onze medewerkers. In onze eigen eyes + more Academy wordt er naast de traditionele ambacht getraind om op de juiste manier persoonlijke advies te geven. Onze medewerkers begrijpen dat een bril ook een mode accessoire is en weten hoe ze de klant het beste persoonlijk advies kunnen geven. Want alleen wanneer u onze store als een tevreden klant verlaat, hebben wij ons werk goed gedaan!


Onze glazen

Een hoog visueel comfort is onze topprioriteit. Daarom besteden wij speciale aandacht aan de kwaliteit van onze brillenglazen. Deze worden doorlopend gecontroleerd en verder ontwikkeld, zodat wij u altijd een gecertificeerd, actueel en aantrekkelijk product kunnen bieden. ip lens gebruikt alleen moderne kunststof brillenglazen die een zeer hoog draagcomfort bieden door hun geringe gewicht, welke tegelijkertijd nagenoeg onbreekbaar zijn. Bovendien worden alle kunststof brillenglazen, zelfs die in de kleurloze uitvoeringen, standaard geleverd met een UV-filter. Afhankelijk van de individuele wensen van de klant, maken wij onderscheid tussen enkelvoudige en multifocale brillenglazen. Maar wat betekent dit in detail?


Brekingsindex

Een belangrijk criterium voor de kwaliteit van brillenglazen is de zogenaamde brekingsindex. Hoe hoger deze waarde, hoe dunner het gebruikte kunststofmateriaal. Ons systeem kiest de dunst mogelijke glazen, afhankelijk van uw sterkte, in het door u gekozen montuur. Bij eyes + more gebruiken wij geen standaard-index van 1,5. Wij garanderen u altijd een extra dun brillenglas.


Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige brillenglazen worden gebruikt om veraf of dichtbij scherp te zien. Door middel van een uniforme sterkte over het gehele oppervlak van het brillenglas, zijn deze met name geschikt om bij- of verziendheid te corrigeren.


Multifocale glazen

Bij ouderdomsverziendheid of presbyopie neemt de elasticiteit van de ooglens af. Men kan daardoor niet meer optimaal focussen tussen veraf en dichtbij. Dit is een natuurlijk proces, dat vaak niet met een enkelvoudige bril kan worden gecorrigeerd. Hiervoor worden zogenaamde multifocale brillenglazen gebruikt, die door een speciaal gecertificeerd glasontwerp bij verschillende sterktes kunnen worden gebruikt en een natuurlijk visueel proces op alle afstanden mogelijk maakt. Één brillenglas voor elke gelegenheid: het bovenste deel van het glas is ontworpen om veraf en het onderste gedeelte om dichtbij te zien. Hier tussenin bevindt zich een vloeiend en soepel verloop voor de tussenafstanden. Bij eyes + more gebruiken we uitsluitend het multifocale glas genaamd Essence Individual en garanderen daarmee dat u het grootste gezichtsveld krijgt dat met de ip lens mogelijk is.


Computerbril

Office-glazen hebben voor het zien op korte afstanden meer mogelijkheden dan de klassieke enkelvoudige of multifocale glazen. Tijdens het dagelijkse leven verlichten de office-glazen uw ogen bij werkzaamheden op een korte afstand. Voor kantoorwerk worden de glazen aangepast aan de werkplek of werkzaamheden met een kijkvrijheid tussen de 40 cm en 4 meter. Alle office glazen van eyes + more worden inclusief de speciale Digital Blue coating geleverd. De Digital Blue coating filtert het schadelijke blauwe licht van beeldschermen en beschermt zo de ooglens en het netvlies voor de lange termijn. Afhankelijk van uw werkplek of werkzaamheden maken we onderscheid tussen “Screen”, “Dialog” of “Room” glazen, deze zijn speciaal ontworpen voor de verschillende kijkafstanden. Daarnaast hebben wij ook enkelvoudige glazen voorzien van de Digital Blue coating, deze beschermen de ogen voor het schadelijke blauwe licht als u nog geen multifocale bril nodig heeft.


Onze verdeling

Om een optimale zichtkwaliteit te bereiken is naast het basisglas de kwaliteit van de glasafwerking doorslaggevend. Daarom gebruiken wij bij eyes + more uitsluitend hoogwaardige ip lens kunststof brillenglazen, die altijd worden afgewerkt met de ip lens Pural coating. Alle brillenglazen van 
eyes + more zijn daardoor extra dun, superontspiegeld, kraswerend, antistatisch en voorzien van een speciale Clean Coat en Lotus coating. Met ip lens garanderen wij onze klanten de best mogelijke kwaliteit op de markt, precies zoals meer dan 95% van alle brildragers wenst. Daarbij blijft onze prijs altijd hetzelfde!


Gehard oppervlak

Elastische harde coatings worden aangebracht op het kunststofmateriaal van het brillenglas en beschermen zo het zachte oppervlak tegen krassen en beschadigingen. De brillenglazen van eyes + more zijn altijd voorzien van een kraswerende coating en zijn daardoor zeer duurzaam en robuust.


Ontspiegeld oppervlak

Om storende weerspiegelingen op uw brillenglas te voorkomen wordt een ontspiegelende coating aangebracht. Dit maakt niet alleen een transparant, duidelijk zicht mogelijk, maar bevordert tegelijkertijd ook een probleemloze waarneming en maakt de glazen esthetischer. Bij eyes + more is elk ip lens kunststof brillenglas superontspiegeld, wat u een optimaal en probleemloos zicht geeft.


Antistatisch

De speciale antistatische behandeling, verhindert dat de glazen statisch opladen tijdens het poetsen en dat stof zich aan het oppervlak van het brillenglas kan hechten. Bij eyes + more gebruiken wij daarom uitsluitend antistatische ip lens kunststof brillenglazen voor uw bril.


Clean Coat

De Clean Coat laag maakt het glasoppervlak gladder en vermindert het vies worden van de brillenglazen. Het onderhoud van de bril wordt daardoor sterk vereenvoudigd. Om het onderhoud van uw bril makkelijker te maken, is de speciale Clean Coat laag bij eyes + more altijd bij de prijs inbegrepen.


Lotus effect

Het lotus effect kan worden aangeduid als een roll-off-effect en verwijst naar de waterafstotende coating op het brillenglas. Dankzij de Lotus-coating wordt het reinigen van de brillenglazen aanzienlijk makkelijker. Bij eyes + more worden alle brillenglazen voorzien van een Lotus-coating.


Bescherming tegen UV-straling

Net als de huid, moeten de ogen worden beschermd tegen overmatige blootstelling aan zonlicht en UV-straling. De UV-stralen zijn niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar het ultraviolette licht is schadelijk en kan ernstige nadelige effecten hebben voor de ogen en voor het zicht. Dit wordt voorkomen door een bescherming tegen UV-straling op de brillenglazen. Alle ip lens brillenglazen van eyes + more, zelfs die in de kleurloze uitvoeringen, zijn voorzien van een UV-filter zodat uw ogen optimaal beschermd zijn.


Digital Blue

Moderne media stellen hoge eisen aan ons gezichtsvermogen. Wij lezen mails, maken statistieken, surfen, googelen en communiceren online. Onze ogen hebben het zwaar te verduren door de verlichting van de moderne digitale schermen, deze stralen blauw-violet licht uit dat op termijn schadelijk is voor uw ogen. In de Digital Blue coating van ip lens zit een blue filter dat het blauwe licht reflecteert en zo de ooglens en het netvlies beschermd. Om uw ogen dagelijks tijdens het werken met beeldschermen te beschermen, zijn alle office glazen van eyes + more voorzien van Digital Blue coating.


Onze tinten

Mono- en degradé kleuren

Gekleurde glazen beschermen uw ogen tegen fel licht en zorgen ervoor dat u niet verblind wordt. Doordat de omgeving van de brildrager donkerder wordt, verbeteren de visuele prestaties in fel licht. Onze traditionele kleuren zijn bruin, grijs en piloot-groen.

Afhankelijk van de lichtgevoeligheid van de brildrager is er een keuze uit verschillende kleuren, namelijk 75% en 85% gekleurd.

Welke kleur u ook kiest bij eyes + more, de prijs is altijd hetzelfde!

Meekleurende glazen

Meekleurende glazen reageren op zonlicht en maken gebruik van fotoactieve moleculen om zich aan te passen aan veranderende lichtomstandigheden. Afhankelijk van de intensiteit van de zonnestraling worden ze donkerder en lichter. eyes + more biedt u ook meekleurende brillenglazen zonder extra kosten.


Onze monturen

Voor onze monturen gebruiken wij verschillende materialen om u bij elke outfit een passende bril te kunnen bieden. We gebruiken zowel acetaat, roestvrij staal als titanium.

Acetaat

Acetaat is een natuurlijk product dat wordt verkregen uit katoen. Tijdens het fabricageproces wordt deze vermalen tot organische vezelachtige cellulose. Na behandeling met azijnzuur en kleurstoffen worden deze vezels verwerkt tot acetaatplaten. Uit deze platen worden de monturen voor onze brillen gesneden. Oneindige combinatiemogelijkheden en kleurvariaties maken dit materiaal tot een allrounder. Dankzij dit meergelaagde acetaat kunt u bij eyes + more altijd kiezen uit een verscheidenheid aan nieuwe, modieuze brilmonturen.

Roestvrij staal

Vanwege zijn specifieke eigenschappen is roestvrij staal bijzonder geschikt voor het vervaardigen van brillen. Het is corrosiebestendig, robuust en tegelijkertijd zeer flexibel. Brilmonturen die gemaakt zijn van metaal, bieden dan ook enorme variatiemogelijkheden: van de klassieke, strakke modellen tot zeer fantasierijke ontwerpen. Met behulp van speciale materiaalmengsels zijn ook verschillende kleur- en textuureffecten mogelijk.

Titanium

Titanium is een zeer stabiel materiaal voor het vervaardigen van monturen. Hoe hoger het titanium-aandeel, hoe hoger de kwaliteit van het brilmontuur is. Omdat titanium niet roest en zelfs warmte en kou niet schadelijk zijn voor het montuur is dit materiaal ideaal voor bijzonder actieve brildragers en kinderbrillen. Titanium kan echter nog veel meer: het is zeer licht en vanwege zijn samenstelling en zeer geschikt voor mensen met een allergie.