Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

Find your Driive

De officiële wielersportbrillen van TEAM DSM

Van recreatieve tot professionele sporter, van fietsen tot klimmen tot wandelen en andere buitensportactiviteiten en voor iedereen die een hoogwaardige sportbril zoekt: samen met het professionele wielerteam DSM hebben we de hoogwaardige DRIIVE sportbrillen ontwikkeld. De PRO Line sportbrillen zijn ontwikkeld dóór professionals vóór professionals. De HYBRID Line sportbrillen zijn ideaal voor hobbysporters, buitenliefhebbers en andere vrijetijd-besteders.

De brillen overtuigen niet alleen met hoogwaardige materialen, premium kwaliteit en innovatieve technologie, maar bieden ook maximale veiligheid en optimaal draagcomfort bij het sporten. Find your DRIIVE:

De wielrenners van Team DSM zijn sinds januari 2022 voorzien van deze nieuwe premium sportbrillen van eyes + more. Onze sportbrillen beschermen de ogen van professionele wielrenners optimaal en garanderen een perfect zicht op hun tochten. De brillen zijn nu verkrijgbaar in al onze eyes + more stores en zijn uiteraard ook te bestellen met glazen op sterkte. Ontwikkeld en getest door wielerprofessionals.

PRO LINE SPORTBRILLEN
De wielersportbril voor professionele sporters
HYBRID LINE SPORTBRILLEN
Voor sport en vrije tijd
Duurzaamheid als drijvende factor

Sporten is vooral buiten in de natuur leuk en we willen onze best doen om ons milieu en onze omgeving te beschermen. Daarom combineren we de hoogste kwaliteitsstandaard met milieuvriendelijke materialen en hulpbronnen-besparende productie voor alle DRIIVE-sportbrillen. We gebruiken gerecycled acetaat voor de monturen en ze zijn volledig BPA/BPS-vrij. De sportbrilglazen zonder sterkte zijn gemaakt van acetaat en de coatings van de lenzen zijn vrij van PFOA (perfluoroctaanzuur) en PFOS (perfluoroctaan sulfonzuur). Het thema duurzaamheid gaat ook verder in alle DRIIVE-accessoires: alle bril cases, brillendoekjes en tassen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Geschikt voor een breed scala aan verschillende sporten