Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

Heeft u nog vragen over onze producten, uw bestelling of over de service van eyes + more? Wij hebben de veel gestelde vragen voor u op deze pagina verzameld. Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn er om u te helpen!

Hoeveel kost een bril?

Wij vinden dat een bril geen fortuin mag kosten. Daarom werken wij bij eyes+ more met een transparante all-in prijzen voor onze producten. Een enkelvoudige bril bieden wij aan voor € 111,- en een multifocale bril voor € 222,- all-in.

Terug naar boven

Moet ik meer voor mijn bril met hoge sterkte en/of een hoge cilinder betalen?

Bij eyes + more geldt: iedere bril één vaste prijs! Daarom betaalt u bij hoge sterktes en/of hoge cilinders geen meerprijs voor uw bril.

Terug naar boven

Ik wil graag een zonnebril kopen met glazen op sterkte. Wat kost dit bij eyes + more?

Voor een zonnebril op sterkte betaalt u bij ons ook de all-in prijzen. Een enkelvoudige zonnebril bieden wij aan voor € 111,- en een multifocale zonnebril bieden wij aan voor € 222,-.

Terug naar boven

Zijn er bij eyes + more meekleurende brillenglazen te koop?

Wij bieden uiteraard ook meekleurende glazen aan voor de vaste all-in prijs. Wij adviseren u graag persoonlijk in één van onze stores.

Terug naar boven

Van welk materiaal worden de brilmonturen van eyes + more geproduceerd?

Voor onze monturen gebruiken we verschillende materialen om bij elke outfit een passende bril te kunnen bieden. Wij gebruiken zowel acetaat, roestvrij staal en titanium.

Terug naar boven

Hoe dik zijn de glazen van eyes + more?

De brekingsindex is een belangrijk criterium voor de kwaliteit van de glazen. Hoe hoger de waarde, hoe dunner het kunststofmateriaal is. Afhankelijk van uw individuele glassterkte en het geselecteerde brilmontuur worden de glazen geselecteerd door het systeem.

Terug naar boven

Waarom kan ik mijn geselecteerde montuur momenteel niet online bestellen of naar een winkel van mijn keuze laten sturen?

Sommige monturen zijn erg populair en daardoor kan het zijn dat deze na een korte periode al uitverkocht zijn. In individuele gevallen kan het zijn dat uw favoriete bril nog beschikbaar is in één van onze winkels. Hiervoor kunt u contact opnemen met klantenservice@eyesandmore.nl

Terug naar boven

Kan ik mijn bril terugbrengen als ik niet tevreden ben?

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wanneer u niet tevreden bent met uw nieuwe brillen zullen wij deze omruilen of het aankoopbedrag – gedurende 90 dagen na aankoop – zonder mitsen en maren terugbetalen. Daarnaast bieden wij ook twee jaar garantie op uw bril. Indien er gebreken zijn aan uw bril en dit te wijten is aan materiaalfouten, zullen wij een vervangende bril leveren of verhelpen het probleem.

Terug naar boven

Waar kan ik mijn nieuwe bril laten aanmeten?

U kunt in meer dan 100 winkels uw bestelde bril aan laten meten. Een winkel bij u in de buurt kunt u vinden middels onze storefinder.

Terug naar boven

Wat kost de verzending van mijn bril?

Binnen Nederland wordt uw bril gratis verstuurd.

Terug naar boven

Ik heb een bril online besteld. Wanneer wordt de bril verstuurd?

Uw bril wordt binnen 5 tot 10 werkdagen verstuurd.

Terug naar boven

Welke betaalmogelijkheden heb ik bij een online bestelling?

U kunt uw uitgekozen brillen betalen met een creditcard (Visa, MasterCard), Ideal of PayPal.

Terug naar boven