Je multifocale bril bij eyes + more

JE MULTIFOCALE BRIL BIJ EYES + MORE

Design monturen en verfijningen voor multifocale brillen voor een all-inclusive prijs!

AFSPRAAKEN MAKEN

JOUW MULTIFOCALE BRIL VOOR DICHTBIJ EN VERAF ZIEN

Met multifocale brillenglazen heb je altijd scherp zicht. Zowel van veraf (bovenste bereik) als van dichtbij (onderste bereik). Dit komt doordat de verschillende sterkten in het brillenglas. Deze overgangen zijn vloeiend en niet zichtbaar.

Multifocale glazen (ook wel varifocale glazen genoemd) zijn de perfecte all-in-one oplossing voor iedereen die naast een enkelvoudige bril ook een leesbril nodig heeft. Multifocale glazen combineren de voordelen van beide in één bril, waardoor ze onmisbaar zijn in het dagelijks leven.

Hoogwaardige & laaggeprijsde multifocale brillen

HOOGWAARDIGE & LAAGGEPRIJSDE MULTIFOCALE BRILLEN

Bij eyes + more vind je hoogwaardige multifocale brillen voor een onverslaanbare prijs. Ongeacht het montuur kost elk paar multifocale brillen slechts € 279,- all inclusive en met de hoogste kwaliteitsnormen.

We hebben altijd speciale aanbiedingen voor multifocale brillen, omdat we willen dat iedereen zich een multifocale bril kan veroorloven.

MULTIFOCALE BRILLEN TEGEN EEN ALL-INCLUSIVE PRIJS - ZONDER VERBORGEN KOSTEN!

Ons all inclusive pakket: De prijs is inclusief premium multifocale glazen, een design montuur naar keuze, super anti-reflectie coating en optionele afwerkingen zoals lens tinten of een blauw licht filter voor de kantoor versie.

multifocale brillen

ONZE MULTIFOCALE BRILLEN BELOVEN

Je krijgt een individuele aanpassing van glazen, een hoog draag- en kijkcomfort en, voor nog meer zekerheid, een tevredenheidsgarantie van 90 dagen. Overtuig jezelf en laat je door onze medewerkers adviseren in een van onze stores! Rond of vierkant, ongewoon of klassiek - kies je nieuwe favoriete multifocale bril uit meer dan 1000 monturen.

multifocale brillen
Hoog draag- en kijkcomfort

HOOG DRAAG - EN KIJKCOMFORT

Als je toch niet helemaal tevreden bent, ruilen wij je nieuwe model om of nemen het zonder mitsen en maren terug en betalen je de aankoopprijs terug - tot 90 dagen na je aankoop.

Voordelen multifocale bril

DE VOORDELEN VAN EEN MULTIFOCALE BRIL

  • Onverslaanbaar in prijs: elke multifocale bril voor slechts € 279,-
  • Alles inbegrepen in de prijs: premium glazen en super anti-reflecterende coating
  • Verdere verfijningen zijn mogelijk, zoals glaskleuren of een blauwlichtfilter
  • Hoogste kwaliteit brillen
  • Hoog draag- en kijkcomfort
Maak een afspraak

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MULTIFOCALE BRILLEN

Een multifocale bril, ook wel varifocus bril genoemd, bestaat uit een speciaal ontworpen glas en maakt scherp zicht op alle afstanden mogelijk. Daarom maakt een multifocale bril een optimale en vloeiende visuele ervaring van dichtbij tot veraf mogelijk.

Met multifocale brillenglazen heb je altijd scherp zicht. Zowel van veraf (bovenste bereik) als van dichtbij (onderste bereik). Dit komt doordat de verschillende sterkten in het brillenglas. Deze overgangen zijn vloeiend en niet zichtbaar. 

Multifocale glazen (ook wel varifocale glazen genoemd) zijn de perfecte all-in-one oplossing voor iedereen die naast een enkelvoudige bril ook een leesbril nodig heeft. Multifocale glazen combineren de voordelen van beide in één bril, waardoor ze onmisbaar zijn in het dagelijks leven.

De ooglens kromt zich om van dichtbij scherp te kunnen zien. Naarmate we ouder worden, vanaf ongeveer 40 jaar, neemt dit vermogen bij iedereen geleidelijk af. Dit betekent dat iedereen ooit een leesbril of multifocale bril nodig heeft - de meeste mensen tussen de 35 en 50 jaar.  

 

Heb je moeite om van dichtbij scherp te zien, ben je verziend. Dit wordt ook wel presbyopie genoemd. Scherpstellen werkt dan alleen als het object verder weg wordt gehouden. Omdat een armlengte al snel niet meer voldoende is, heeft iedereen op een gegeven moment een leesbril of multifocale bril nodig. Als je dus probeert voorwerpen zoals je mobiel, de krant of een boek verder weg te bewegen met je arm om ze goed te kunnen lezen of zien, is dat een aanwijzing dat je misschien een leesbril nodig hebt. 

De afbeelding toont de bruikbare gebieden van een multifocaal brillenglas. Het bovenste gedeelte is om veraf te kijken, het middelste gedeelte gebruik je voor de middellange afstanden en het onderste gedeelte is het leesgedeelte van de glazen. Aan de zijkanten is een gedeelte waar je minder scherp door ziet, dit stukje van het glas heb je nauwelijks nodig voor het gezichtsvermogen. 

 

Multifocale glazen zijn een universeel visueel hulpmiddel voor het dagelijks leven: 

 

Door het afstandsbereik kun je ontspannen in de verte kijken, door het middengebied naar de middenafstand, door het lagere close-up bereik comfortabel dichtbij. De verschillende gebieden zijn soepel met elkaar verbonden en maken een soepel zicht van veraf naar dichtbij mogelijk. 

Multifocale glazen kunnen snel duur worden in prijs. Waarom? Veel brillen fabrikanten kopen hun glazen in bij verschillende leveranciers en bestellen bij hen slechts kleine hoeveelheden, waardoor de prijzen hoger liggen. Als je dan extra moet betalen voor een merkmontuur en verfijningen, ben je al snel een half fortuin kwijt.  

 

Wij van eyes + more willen voor iedereen een multifocale bril mogelijk maken voor een betaalbare prijs - zonder aan kwaliteit in te boeten. Daarom werken wij samen met een brillenfabrikant die hoogwaardige multifocale brillenglazen produceert. Door de grote hoeveelheden die wij inkopen, kunnen wij onze klanten een betaalbare prijs en topkwaliteit garanderen. 

Elk multifocaal brillenglas heeft lichte onscherpe randen. Dit is heel normaal. Bij de aanschaf van een multifocale bril moet je erop letten dat deze randzones tot een minimum worden beperkt. Door te kiezen voor een extra breed gezichtsveld worden de wazige zones aan de randen van beperkt tot een nauwelijks waarneembaar niveau.  

 

Veel opticiens bieden een verscheidenheid aan brillenglazen met verschillende breedtes van gezichtsveld. Dit betekent dat de prijs van een nieuwe bril sterk kan variëren en snel de pan uit kan rijzen. Wij bewijzen dat multifocale brillenglazen echt niet langer duur hoeven te zijn.  

 

Bij eyes + more kosten multifocale glazen met een extra breed gezichtsveld slechts € 279. Wat in eerste instantie misschien wat technisch klinkt, heeft uiteindelijk nauwelijks invloed op de keuze van je nieuwe favoriete montuur. Bij de keuze van je nieuwe montuur moet je er alleen op letten dat de hoogte van de glazen niet te smal is, zodat een optimale visuele ervaring mogelijk is. Ons motto is niet voor niets: draag wat je leuk vindt en onderstreep je persoonlijke stijl. 

Bij eyes + more, de multifocale experts, vind je vele modieuze en hoogwaardige multifocale brillen voor slechts € 279 - all inclusive! Wij hebben meer dan 20 winkels in België, en onze teams in de winkels adviseren je graag ter plaatse. 

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, want de gewenning aan verschilt van persoon tot persoon. Terwijl sommige mensen geen verschil merken en direct doorgaan met hun dagelijkse leven met hun nieuwe bril, hebben anderen een periode van twee tot drie weken nodig om eraan te wennen. Als je je multifocale bril voor het eerst opzet, kunt je in het begin een kleine verandering opmerken. Hoe vaker je de bril wordt draagt, hoe sneller je gewend raakt aan de nieuwe visuele indrukken.