THE BRANDS

NU NIEUW THE BRANDS

We breiden ons ruime assortiment brillen van exclusieve merken uit. Zo kun jij je ogen nog meer de kost geven in onze stores. Bewonder de vele nieuwe modellen om je look verbluffend af te maken. Ontdek je nieuwe lievelingsmerk.

alle BRILLEN ZONNENBRILLEN

NIEUWE MERKEN BIJ EYES + MORE

Voor eyes + more zijn brillen hét perfecte accessoire om een indrukwekkend modestatement te maken. Bij ons staan heel wat klassieke, moderne en stijlvolle pronkstukken in de kijker. 

We willen dat ook jij in de spotlights staat met je absolute droombril. Daarom breiden we ons aanbod aan (zonne)brillen uit met creaties van enkele topmerken die onze visie op design delen.

Ontdek in onze stores een exclusief scala aan dames- en herenbrillen van Tommy Hilfiger, Levis, Hugo, Calvin Klein Jeans, Guess, Max&Co, Gant, Vogue en Ciircle.

GÜNSTIGE PREISE UND BESTER SERVICE

VOORDELIGE PRIJZEN EN DE ALLERBESTE SERVICE

Bij ons scoor je altijd brillen van topkwaliteit voor een transparante, voordelige prijs. Geen verborgen kosten, ook niet bij de modellen van gerenommeerde merken: per enkelvoudige bril betaal je slechts € 189, per multifocale bril amper € 339. En ... je bespaart zelfs als je meer dan één bril koopt. Ga gewoon meteen voor een set, dat komt nog goedkoper uit.

Bestel je nieuwe bril online of kom langs in een van onze stores, en laat je verrassen door ons ruime aanbod. Onze experts geven met plezier advies. Zo weet je perfect welke bril bij je past.

Die Sportbrillen sind von den Profis in der Praxis auf Herz und Nieren geprüft und kontinuierlich weiterentwickelt worden. Zudem eignen sie sich nicht nur für Radsportler, sondern für verschiedene Sportdisziplinen.

DRIIVE-SPORTBRILLENX

Samen met de professionele wielerploeg Team DSM-Firmenich hebben we een collectie sportbrillen gecreëerd: twee lijnen met tal van knappe modellen waarmee elke amateur- en profsporter de show steelt. Team DSM bestaat uit renners uit alle windstreken en neemt deel aan internationale wedstrijden, zoals de Tour de France. De sportbrillen zijn grondig getest door professionals en worden continu verder ontwikkeld. Ze zijn bovendien niet alleen bedoeld voor wielrenners, maar beschermen ook de ogen van andere sporters.

Team DSM bestaat uit renners uit alle windstreken en neemt deel aan internationale wedstrijden, zoals de Tour de France. De sportbrillen zijn grondig getest door professionals en worden continu verder ontwikkeld. Ze zijn bovendien niet alleen bedoeld voor wielrenners, maar beschermen ook de ogen van andere sporters. Team DSM bestaat uit renners uit alle windstreken en neemt deel aan internationale wedstrijden, zoals de Tour de France. De sportbrillen zijn grondig getest door professionals en worden continu verder ontwikkeld. Ze zijn bovendien niet alleen bedoeld voor wielrenners, maar beschermen ook de ogen van andere sporters.

SANSIBAR SYLT

SANSIBAR

Droom weg naar een paradijselijk oord.  Excentrieke extra grote modellen, fijne monturen van metaal en koele tinten – onze Sansibar collectie verrast met een perfecte combinatie van elegante ontwerpen en coole designs. Een vleugje retro maakt deze lijn vol blikvangers helemaal af. Klaar om een onvergetelijke indruk te maken op elke zomerparty?

Droom weg naar een paradijselijk oord Alle zonnebrillen uit de Sansibar collectie zijn uiteraard ook verkrijgbaar op sterkte. En ... sinds kort is de lijn zelfs uitgebreid met gewone brillen.