IEDERE BRIL ÉÉN VASTE PRIJS


Zum Inhalt springen Zum Navigationsmenü springen

SHINE BRIGHT FOR CHRISTMAS

De laatste eyes + meer brillencollectie van het jaar laat je schitteren met Kerstmis en daarna. De opwindende combinatie van metaal en acetaat geeft TOUCH OF METALLIC monturen hun unieke uitstraling, versterkt door parelmoer accenten.

ROSINA

ROSINA

Een bril zo expressief als de drager. Het intens donkerrood geeft dit vlinder model een exclusieve elegantie, die ook de goudkleurige metalen onderdelen onderstreept. Met ROSINA ben je altijd verzekerd van een stijlvolle en krachtige look.

SHOP NOW

Aangepast aan het winterse seizoen voorzien we onze ogen van donkere elegante kleuren. Gecombineerd met luxe goud en zilver komen kleuren als donkerblauw, donkergroen en donkerrood nog meer tot hun recht en creëren ze moderne bril looks voor elke gelegenheid.

ROSINA

ROSINA

Ontworpen voor de sterke, coole en zelfverzekerde vrouw. ROSINA is tijdloos in klassiek Havana gemixt met trendy gouden metalen pootjes. De hoekige vorm geeft het montuur voldoende contour en is daarmee ideaal voor elke gezichtsvorm.

SHOP NOW
RAIMUNDE

RAIMUNDE

Het eerste dat je opvalt aan RAIMUNDE is de speciale vorm van dit montuur. Het samenspel tussen rond en vierkant vormt een subtiele aanvulling op het metalen frame in goud en maakt van deze extravagante zonnebril een koele blikvanger op zonnige winterdagen.

SHOP NOW
MAXENCE

MAXENCE

MAXENCE is een montuur voor de man met stijl. De elegante gouden neusbrug onderscheidt zich duidelijk van het donkere Havanna en vormt het hoogtepunt van dit montuur.

SHOP NOW
REMO

REMO

Elegantie meets retro: deze winter is REMO dé zonnebril voor de stylishe man. Het fijne gouden montuur is in perfecte harmonie met de geometrische vorm van een achthoek.

SHOP NOW
Naar collectie