Banner Image

DE NIEUWE COLLECTIE

Ontdek de kleurrijke brillencollectie van de Zarrella's

NAAR DE COLLECTIE NAAR JE AFSPRAAK

JANA INA EN GIOVANNI ZARRELLA

Jana Ina en Giovanni Zarrella zijn in Duitsland en Oostenrijk een megapopulair showbizzkoppel. De Braziliaanse Jana Ina, tv-presentatrice en model, is sinds 2022 hét gezicht van ons merk en een echte fashionista. Giovanni, zanger en entertainer, overtuigt fans met zijn heel unieke stijl. Jana Ina kiest resoluut voor een scala aan kleuren, Giovanni gaat steevast voor zwart en donkerblauw. Samen creëerden ze een veelzijdige brillenlijn met een aparte uitstraling – een 40-tal opmerkelijke creaties die hun persoonlijkheid frappant benadrukken. Het duo is niet meer weg te denken uit de Duitse entertainmentwereld, en inspireert een heleboel mensen met een buitengewone kijk op mode en muziek.

Banner Image

JANA INA ZARRELLA

Eindelijk kun je mijn nieuwe brillencollectie shoppen bij eyes + more! In deze exclusieve, afwisselende lijn zijn lichte metalen monturen en elegante modellen van acetaat de absolute pronkstukken. Schitterende must-haves, gekust door de Braziliaanse zon. Elk item is vernoemd naar een Braziliaanse stad en vertelt mijn persoonlijke verhaal. Laat je meevoeren naar levendige straten, snuif de bruisende sfeer op, en droom weg naar paradijselijke oorden met een indrukwekkende natuurpracht. De zorgvuldig geselecteerde kleuren, van zacht lila en lichte parelmoertinten tot krachtige bruine schakeringen, stralen net zo intens als ik. Reis mee naar mijn wereld, waar elke bril het dynamische en opzwepende karakter van Brazilië ademt.

Net zoals bij mijn eerste collectie voor eyes + more prijkt mijn persoonlijke signatuur op alle modellen. Spot het kleine gele detail op elk brilpootje! De kleur geel heeft een heel speciale betekenis voor me. Ze straalt warmte en vreugde uit, en herinnert me aan Brazilië.

Ontdek mijn nieuwe kleurrijke collectie. De creaties in subtiele pasteltinten, van lichtblauw en lila tot turkoois, vallen op door hun ingetogen elegantie. De items in warme bruine nuances symboliseren verbondenheid met de aarde, een fijn parelmoereffect voegt een sprankje glamour toe.

Banner Image

GIOVANNI ZARRELLA

Ciao ragazzi, mijn eerste eigen brillencollectie is nu verkrijgbaar bij eyes + more. Ik hoop dat ze bij jullie in de smaak valt. De modellen in geraffineerd donkerblauw, intens azuurblauw, aards bruin en elegant zwart doen denken aan mijn vaderland Italië. Van klassieke Clubmaster brillen tot fijne creaties in pilotenstijl – de collectie omvat items voor elke smaak en gelegenheid, van een gezellig avondje op restaurant tot een spannende voetbalwedstrijd. La semplicità è l’ultima sofisticazione.

Paolo Conte zong in zijn lied Azzurro over een stralend blauwe hemel op een warme zomerdag in de stad. Die sfeer wil ik met mijn kleurkeuze uitdrukken. Van intens middenblauw tot stijlvol nachtblauw – alle blauwe nuances staan in mijn collectie in de spotlights.

Lichte bruine tinten en tijdloos zwart maken het kleurenpalet subliem af. Zo kom je altijd prachtig voor de dag. Op de buitenzijde van de brilpootjes tref je mijn persoonlijke signatuur aan: een fijn lijntje in azuurblauw. Op die manier weerspiegelen ook de donkere modellen volkomen de Azzurro vibe.